Salgsjef Eksport
 

Varmeteknikk AS er et frittstående norsk selskap etablert i 1995, men med røtter tilbake til starten av 1900-tallet hvor Per Kure leverte den første elektrokjelen i Norge. Vi er Norges største leverandør av egenproduserte elektrokjeler for oppvarming av bolig- og næringsbygg, industri og fjern-/ nærvarmesystemer. Våre kjeler produseres på Elverum, og vi har også egen avdeling for service av alle typer elektrokjeler.

 

Det grønne skiftet har satt fart på elektrifiseringen av varmeproduksjon. Olje- og gasskjeler erstattes av elektrokjeler i stadig større tempo. Verden skal elektrifiseres, og vi har løsningene, også innen utnyttelse av "tilfeldig kraft" til energilagring. Selskapet har også en betydelig eksportvirksomhet av egne produkter og er representert i mange europeiske land med egne forhandlere.

 

Vi søker nå en dyktig Eksportsjef for å ta ansvaret for det videre arbeidet med veksten i Varmeteknikk AS sin eksport av egenproduserte El-kjeler.

 

Er du en ambisiøs og strategisk teknisk salgsperson med sterk driv, har du nå muligheten til å være med å forme fremtidens varmeløsninger, i første omgang i Europa, men på sikt over hele kloden. Brenner du for å være med å utvikle bærekraftige løsninger for en bedre fremtid, er dette muligheten du har lett etter!

 


Hva ønsker vi at du skal gjøre?

- Utarbeide og implementere markedsstrategier og markedsplaner for eksportmarkedet i tråd med selskapets overordnede mål og    visjoner
- Identifisere og evaluere potensielle Europeiske samarbeidspartnere/kunder
- Bygge, vedlikeholde og utvikle relasjoner med europeiske/internasjonale partnere og kunder
- Samarbeide tett med vår tekniske avdeling for tilpassing og eventuelt utvikling av produkter og løsninger for de ulike markedenes    behov
- Overvåke og analysere markeds- og konkurrenttrender for å kunne ta informerte beslutninger
- Være 1. linje teknisk support for utenlandske partnere
- Noe ordrebehandling fra eksportkunder må påregnes
- Deltagelse på kundearrangementer og messer, både nasjonalt og internasjonalt

 

Hvem er du, og hvilken bakgrunn ønsker vi at du har?

- Teknisk bakgrunn innen Elektro, Automasjon eller VVS vil være en stor fordel
- Mulig du også har merkantil tilleggsutdannelse, men erfaring kan veie opp for mangel på dette
- Erfaring fra kontakt og forhandlinger med utenlandske handelspartnere
- Meget gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Andre europeiske språk vil være en bonus
- Dokumenterbare resultater fra tidligere stillinger innen salg
- Sterke mellommenneskelige ferdigheter for relasjonsbygging på tvers av kulturelle ulikheter
- Interesse og forståelse for tekniske problemstillinger, i tillegg til praktisk sans

 

Hva kan du forvente?

- En spennende, utfordrende og utviklende stilling hvor du får brukt all din erfaring og kompetanse sammen med oss for å forme        fremtidens løsninger
- Du vil få muligheten til å ta Norges største produsent av El-kjelers eksport mot nye horisonter med konkurransedyktige produkter    for et marked i stor utvikling
- Bli en del av et faglig sterkt miljø med korte beslutningsveier, og som deler din lidenskap for suksess
- Meget gode betingelser, med god fast lønn + bonus, pensjons- og forsikringsordninger, bilordning, mulighet for hjemmekontor        m.m.
- Stor frihet under ansvar til å forme din egen arbeidshverdag
- Reisevirksomhet må påregnes, også utenlands, anslagsvis 30-50 døgn pr år

 

Mer om Varmeteknikk AS

Varmeteknikk er i tillegg enerepresentant i Norge for Zander & Ingeström høyspenningskjeler for damp og hetvann, i tillegg til Kospel villakjeler.

Selskapet ble i mai 2023 kjøpt av Ernströmgruppen AB, et svensk familieeid investeringsselskap. Vi har 22 ansatte (6 i Oslo og 16 i produksjon på Elverum) og meget god økonomi.

 


Next step

Dersom du tenker at dette kan være det ideelle neste steg i din karriere, ikke nøl med å ta kontakt med vår rekrutteringspartner: SAM Headhunting AS, Baard Nygaard, Hodejeger: mob 992 97 680

 


Alle søknader og henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

I henhold til GDPR kan vi ikke motta søknader eller personlige dokumenter pr e-post. For å søke på stillingen, vennligst benytt SØK knappen HER i annonsen.

 

 
Om arbeidsgiveren
Varmeteknikk AS er et frittstående norsk selskap etablert i 1995, men med røtter tilbake til starten av 1900-tallet hvor Per Kure leverte den første elektrokjelen i Norge. Vi er Norges største leverandør av egenproduserte elektrokjeler for oppvarming av bolig- og næringsbygg, industri og fjern-/ nærvarmesystemer. Våre kjeler produseres på Elverum, og vi har også egen avdeling for service av alle typer elektrokjeler.


Sektor - Privat
Lederkategori - Leder
Sted - Brobekkveien 80, B9, 0582 Oslo
Bransje - Grossisthandel import/eksport,
Kraft og energi,
VV